Osnovne informacije
Adresa:
Put Makarske 29
21320 Promajna
Kontakt mobiteli:
+385 - (0)98 - 869 - 389
+387 - (0)34 - 204 - 254
E-mail adresa:
Svi Apartmani imaju
   Klima
   Color TV
   Satelit TV
   Balkon
   Kuhinja
   Frižider
   WC + Tuš Kabina
   Parking mjesto
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Apartmani
Apartmani "Pavić" broje pet apartmana na usluzi: 2 + 1 ležaj, 4 + 2 ležaja, 2 + 1 ležaj, 2 + 2 ležaja i još jedan apartman sa 2 + 2 ležaja.

 
Apartman 2 + 1
Apartman 4 + 2
Prvi apartman sa 2 + 1 ležajem se nalazi u prizemlju kuće. Ima spavaću sobu sa dva ležaja, dnevni boravak u kojem je još jedan dodatni ležaj, kuhinju, frižider, WC sa tuš kabinom, veliku terasu u dvorištu kuće, klimu, TV, satelit TV i parking mjesto.

Apartman sa 4 + 2 ležaja se nalazi na prvom katu kuće. Ima dvije spavaće sobe sa po dva ležaja, dnevni boravak u kojem su još dva dodatna ležaja, kuhinju, frižider, WC sa tuš kabinom, veš mašina, balkon sa pogledom na more i otoke, klimu, satelit TV te parking mjesto.

 
 
Apartman 2 + 1
Apartman 2 + 2
Apartman sa 2 + 1 ležaja se nalazi na drugom katu kuće. Ima spavaću sobu sa dva ležaja, dnevni boravak u kojem je još jedan pomoćni ležaj, kuhinju, frižider, WC sa tuš kabinom, veliku terasu, klimu, TV, satelit TV i parking mjesto.

Apartman sa 2 + 2 ležaja se nalazi na drugom i trećem katu kuće. Ima spavaću sobu, dnevni boravak u kojem trosjed na razvlačenje, kuhinju, frižider, WC sa tuš kabinom, tersu sa pogledom na more i otoke, klimu, satelit TV te parking mjesto.

   
 
 
Apartman 2 + 2
 
Apartman sa 2 + 2 ležaja se nalazi u potkrovlju kuće. Ima dvije spavaće sobr sa dva ležaja, dnevni boravak, kuhinju, frižider, WC sa kadom, 2 terase sa pogledom na more i otoke i Biokovo, klimu, TV, satelit TV i parking mjesto.

 
   

Copyright 2008 © - Apartmani Pavić, Promajna, Hrvatska - Sva prava pridržana              Naši prijatelji: Promajna Tours HR